ثبت شرکت

اگر شما نیز تصمیم دارید به فعالیت اقتصادی یا تجاری خود اعتبار دهید، یا بخواهید به فعالیت خود وسعت داده و چندین فعالیت تجاری در حوزه تخصص خود را داشته باشید، با ثبت شرکت می توانید قدم بزرگی برای دسترسی به اهداف خود بردارید. یکی از بزرگان علم اقتصاد می گوید: در نهایت تمام فعالیت های اقتصادی را می توان در سه کلمه خلاصه کرد، انسان ها، محصولات و سود. انسان ها در مرحله ی اول قرار دارند، اگر آنها یک تیم خوب نداشته باشند دو بخش دیگر هم به کارشان نمیاید.
یک تیم خوب ؟
از این سخن اهمیت داشتن یک تیم خوب، شراکت و همکاری مشخص می شود. این شراکت و همکاری میتواند در قالب یک شرکت معنای گسترده تری پیدا کند.

داشتن یک تیم خوب برای فعالیت تجاری

شرکت ها محبوبترین ساختار بنگاه های اقتصادی هستند که تحت عنوان یک شخصیت حقوقی می توانند وارد تجارت شوند. آن ها از دو یا چند نفر به عنوان شرکای کاری با هدف کسب سود اقتصادی تشکیل شده، که بر اساس قرارداد، سود حاصل از شرکت را بین اعضا یا شرکا تقسیم می کنند.

انواع شرکت ها:

شرکت ها بر حسب اهداف و نوع فعالیت خود به دو نوع مدنی و تجاری تقسیم می شوند.

شرکت های مدنی:

از دو یا چند نفر با هدف انجام فعالیت مشترک و به منظور کسب سود تشکیل شده، فاقد شخصیت حقوقی می باشند و بالطبع نیاز به ثبت در مرجع ثبت شرکت ها ندارند. در این نوع شرکت ها نیازی به سرمایه اولیه نیست، و اعضا به میزان برابر در سود و زیان شرکت سهیم هستند، اداره آن هم بر اساس توافق شرکا می باشد، انواع آن عبارتند از : اختیاری و قهری. شرکت اختیاری از دو یا چند نفر تشکیل شده که با توافق یکدیگر قرارداد مربوطه را امضا کرده اند و شریک شده اند، مانند خریدن یک زمین. در حالی که شرکت قهری، شراکتی ست بین دو یا چند نفر که از طریق ارث بوجود آمده است.

شرکت های تجاری:

و اما نوع دیگر آنها یعنی شرکت های تجاری ؛ طی قرارداد ی رسمی، بین دو یا چند نفر با هدف انجام فعالیت های تجاری و بازرگانی شروع به فعالیت می کنند.آن ها دارای شخصیت حقوقی بوده و نیازمند تعیین میزان سرمایه اولیه و ثبت در سامانه ثبت شرکت ها می باشند. البته موسسه ها نیز دارای شخصیت حقوقی بوده و نیاز به ثبت شدن دارند، ولی مقاصد موسسه ها غیر تجاری بوده و با هدف انجام خدمات علمی، ادبی و یا خیریه تشکیل می شوند و به دو دسته ی انتفاعی و غیر انتفاعی تقسیم می شوند.

در زیر به انواع شرکت های تجاری اشاره می کنیم:
1 . سهامی (سهامی عام و سهامی خاص)
2 . با مسئولیت محدود
3 .  تضامنی
4 . مختلط غیر سهامی
5 . مختلط سهامی
6 . نسبی
7 . تعاونی تولید و مصرف

 

بیشترین ثبت نیز مربوط به شرکت مسئولیت محدود(رایج ترین در ایران)، شرکت های سهامی خاص و موسسات غیرتجاری انتفاعی می باشد.

رشد و پیشرفت کسب و کار با ثبت شرکت

مزایای ثبت شرکت :

ثبت شرکت راهی برای خلق منابع تازه برای رشد فعالیت اقتصادی شماست. مجموعه ای که برای نیل به اهداف خود فعالیت می کند و مسئولیت خود را به خوبی می شناسد میتواند به موفقیت و رشد دلخواه نائل آید. با ثبت شدن شرکت تمامی فعالیت های آن رسمی بوده و اعتبار بیشتری خواهد یافت. ثبت شرکت امتیازات زیادی را برای صاحبان خود ایجاد می کند. امکان حضور در مناقصه ها و مزایده ها، اخذ کارت بازرگانی به منظور ورود به عرضه تجارت خارجی، استفاده از وام ها و تسهیلات بانکی، اخذ و اعطای نمایندگی های داخلی و خارجی و برخورداری از بیمه های تجاری نمونه ای از این موارد می باشند.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت:

این مدارک بسته به نوع شرکت شما متفاوت است(بطور مثال مدارک ثبت شرکت سهامی خاص متفاوت است).

  •  اساسنامه شرکت
  • صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
  • اظهار نامه
  • صورتجلسه هیئت مدیره
  • کپی از شناسنامه مدیران(برای اشخاص حقوقی ارائه برگه نمایندگی ضروری ست).
  • ارائه مجوز از مراجع دارای صلاحیت در صورت نیاز
  • گواهی بانکی مبنی بر واریز حداقل 35 % از سرمایه شرکت

تهیه و تنظیم اساسنامه شرکت، صورتجلسه مجمع عمومی موسسین، اظهارنامه و صورتجلسه هیئت مدیره در دو نسخه به عهده کارشناسان موسسه می باشد.

مراحل ثبت شرکت:

1 . انتخاب نوع شرکت، موضوع فعالیت و اعضای آن: بعد از مشاوره و ارزیابی های اولیه، نوع شرکت انتخاب می شود. با توجه به نوع شرکت، نوع فعالیت و اعضای آن نیز در پی آن مشخص می شوند.
2 . انتخاب نام شرکت : در این مرحله شما ۵ اسم با ریشه فارسی، که حداقل ۳ سیلابی باشد را ارائه می دهید.
3 . تهیه و تنظیم مدارک: برای ثبت شرکت، کپی شناسنامه، کارت ملی خود را ارائه دهید. مدارک نیز شامل تنظیم اساسنامه، شرکتنامه، تقاضانامه و… است و بسته به نوع شرکت متفاوت می باشد.تنظیم این مدارک امری تخصصی ست و باید توسط کارشناسان انجام پذیرد.
4 . ورود اطلاعات افراد با دقت بالا جهت عدم اخطار
5 . ارسال مدارک به اداره ثبت: در این مرحله اعضا، مدارک را رویت و امضا می کنند و بعد از آن کارشناسان مدارک را به اداره ثبت شرکت ها ارسال می کنند .
6 . پرداخت هزینه ها و دریافت آگهی: بعد از اینکه کارشناسان موسسه مهرگان، هزینه ها را پرداخت و مدارک را ارسال کردند، اداره ثبت شرکت ها، شرکت شما را ثبت کرده و آگهی آن را صادر می کند.

اداره ثبت شرکت ها، بعد از ثبت شرکت اقداماتی برای شما مقرر کرده است که برخی از آنها اجباری و برخی دیگر اختیاری می باشند. در صورت انجام ندادن اقدامات اجباری، ضمانت های اجرایی و مجازات مربوطه که شامل جریمه های مالی و دیگر مشکلات می شوند برای شما اعمال می شود.

اقدامات اجباری پس از ثبت عبارتند از:

1 . پلمپ دفاتر تجاری شرکت که شامل دفاتر روزنامه و کل می شود.
2 . تعیین حوزه مالیاتی ، تشکیل پرونده دارایی و تسلیم مدارک به این ادار ه
3 . اخذ کد اقتصادی جهت فعالیت های اقتصادی، اخذ شناسه یکتا و پرداخت نیم در هزار مالیاتی

بین ۷ تا ۱۰ روز کاری از زمان ثبت یک شرکت تا دریافت شماره ثبت آن طول می کشد و هزینه ی ثابتی ندارد.  هزینه ثبت به نوع شرکت و میزان سرمایه اولیه تاسیس آن، بستگی دارد، و شامل هزینه های جانبی دیگری از جمله کار مزد موسسه ، هزینه درج آگهی در روزنامه و موارد دیگر دارد .
با ثبت کردن کسب وکار خود و انجام فعالیت قانونمند می توانید در مورد رشد پایدار و مستمر کسب و کار خود اطمینان داشته باشید و اقتصاد بدون مرز را تجربه کنید.

موسسه مهرگان ثبت پاسخگوی اعتماد شما بوده و همواره در تلاش است تا خدمات خود را در بالاترین سطح کیفیت به شما ارائه دهد. برای مشاوره رایگان با متخصصان این موسسه کافیست از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.
جدیدترین مقالات :
اشتراک گذاری مقاله :
لینک های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up