ثبت شرکت با مهرگان ثبت

برای شروع کسب و کار خود بصورت حرفه‌ای پیشنهاد ما به شما در همان اقدام اول‌، ثبت شرکت است.

تا قبل از ثبت کردن شرکت خود فعالیت های شما هیچگونه رسمیتی نداشته و مورد تأیید هیچ ارگان و سازمانی نخواهد بود.

فرآیند ثبت شرکت در حقیقت رسمی کردن یک کسب و کار است که بعنوان یک الزام قانونی باید انجام شود. زیرا فقط زمانی یک شرکت معتبر می‌شود که از نظر قانونی به رسمیت رسیده و ثبت شده است.

حداقل اعضا برای ثبت یک شرکت دونفر می‌باشد که یکی با عنوان مدیرعامل و دیگری با سمت مدیر اجرایی مشخص می‌شود که می‌توانند کار شراکت را شروع کنند.

طبق قوانین موجود در کشور، هرگونه فعالیت اقتصادی که درحال انجام به شکل شراکتی است، نیازمد ثبت یک شخصیت حقیقی است.

فرآیند ثبت شرکت بصورت تماماً آنلاین در سایت https://irsherkat.ssaa.ir انجام میشود.

در این محتوای آموزشی، سعی کرده‌ایم به زبان ساده، شما را با مراحل ثبت یک شرکت آشنا کنیم. البته پیشنهاد می‌کنیم که همین‌حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان برخوردار شوید.

 

انواع شرکت

جمعاً شش نوع مختلف شرکت تجاری وجود دارد که شما برای ثبت شرکت خود با توجه به فعالیت هایتان ، باید نوع شرکت مدنظر خود را انتخاب کنید. عناوین این شرکت ها به شرح زیر است :

  • شهرکت سهامی (شامل سهامی خاص و سهامی عام)
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت تعاونی
  • شرکت تضامنی
  • شرکت مختلط (شامل مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی )
  • شرکت نسبی

 

شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت

باتوجه به نوع شرکت ، مدارکی که باید برای ثبت شرکت تهیه کنید متفاوت خواهد بود اما درکل تفاوت چندانی باهم نخواهند داشت.البته که مدارک ذکر شده پایین در ثبت هر نوع شرکتی صد در صد نیاز است .

  • ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی اعضاء هیئت مدیره
  • ارائه کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اعضاء
  • گواهی عدم سوء پیشینه اعضاء شرکت
  • ارائه مجوز رسمی برای شروع فعالیت
  • دو نسخه از اساسنامه
  • دو نسخه کپی از شرکت نامه
  • صورت جلسه هیئت مدیره و مؤسسین شرکت
  • تعیین سمت و سهام شرکا و حق امضای هر شخص
  • کد پستی و آدرس دقیق محل تأسیس شرکت
  • ثبت کد ثنا تمام اعضاء هیئت مدیره

 

شرایط الزامی ثبت شرکت

  • اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل هیچگونه شغل دولتی نداشته باشند .
  • مدیر عامل نباید مدیر عامل شرکت دیگری باشد.
  • بازرسین هیچ نسبت فامیلی با هئیت مدیره و سهامداران شرکت نداشته باشند .

مراحل ثبت شرکت

فرآیند ثبت کردن شرکت همانند بقیه امور ثبت نامی ، شامل چندین مرحله میشود که ما قدم به قدم کنار شما خواهیم بود.در ادامه بطور مختصر این مراحل شرح داده شده است :

1.تکمیل مدارک و اطلاعات شخصی

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت مورد نظر خودتان را جهت ارائه آماده کنید . میتوانید این روند را بصورت غیرحضوری در سامانه ثبت شرکت ادامه دهید بدین منظور می‌بایست تمامی مدارک لازم را در سایت ثبت شرکت آپلود و در فرم ثبت نام ، اطلاعات شخصی خود را جهت اهراز هویت ثبت کنید.

2.انتخاب نام و نوع شرکت

در این مرحله باید طبق فعالیت های شرکت ،نوع شرکت را انتخاب کنید.پس از انتخاب نوع شرکت نوبت به انتخاب نام شرکت و برند شما می‌رسد که بهتر است از نام های خاص ،منحصر به فرد و ترجیحا غیر تکراری استفاده کنید.با انتخاب نام شرکت ویژه قطعا در آینده بیزینس موفق تری خواهید داشت.

3.انتخاب موضوع فعالیت شرکت

بعد از اینکه نوع شرکت را انتخاب و تأیید کردید باید موضوع فعالیت شرکتتان را با ارائه مجوز های مربوطه به ثبت برسانید.اینکه فعالیت شما در چه زمینه ای خواهد بود باید در این مرحله ذکر شود.

4.ثبت اطلاعات شرکت

اکنون باید تمامی اطلاعات مربوط به محل تأسیس شرکت اعم از آدرس دقیق شرکت ،کد پستی ، پست الکترونیک ، شماره تلفن و شماره فکس مربوط به شرکت را در سامانه ثبت کنید.

5.تعیین مقدار سرمایه

برای شروع بزینس و امور مالی شرکت باید مقدار و نوع هزینه سرمایه‌گذاری را در این سامانه درج کنید .این کار جهت مشخص کردن مقدار مالیات و برآورد تقریبی درآمد و سود شرکت انجام می‌شود.

6.تکمیل اطلاعات شخص (حقیقی یا حقوقی)

اطلاعات شخصی مؤسس اصلی شرکت بعنوان شخص حقیقی یا حقوقی باید در سامانه ثبت شود.پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده از شخص ، سمت آن در شرکت نیز تعیین گردد.

7.تکمیل اظهارنامه و اساسنامه

با درنظر گرفتن قوانین کشور و سازمان ثبت شرکت ، فرم اساسنامه و اظهارنامه را با دقت کافی تکمیل کنید و با مشورت گرفتن از افراد باسابقه در این زمینه مفاد لازم را تنظیم کنید.

8.تکمیل ثبت شرکت

در پایان با مرور تمام اطلاعات ثبت شده ،فرآیند ثبت شرکت را تکمیل و کد رهگیری دریافت می‌کنید.با استعلام توسط کد رهگیری می‌توانید از وضعیت ثبت شرکت خود مطلع شوید.

 

هزینه ثبت شرکت

تعرفه ثبت شرکت به فاکتور های مختلفی بستگی دارد که با تعیین نوع شرکت و فعالیت ، میتوان هزینه تقریبی را برای ثبت آن شرکت برآورد کرد.لیست هزینه های اولیه ثبت شرکت به شرح زیر است :

(طبق تعرفه مهرگان ثبت)

 

مدت زمان ثبت شرکت

زمان ثبت شرکت بسته به وضعیت مراحلی که شما طی کرده‌اید ، متفاوت است. درصورت تکمیل بودن و عدم وجود مشکل کل فرایند ثبت شرکت حدود 7روز کاری زمان خواهد برد که از این مدت زمان 3 روز آن برای استعلامات لازم زمان خواهد برد اما در صورت داشتن مشکل بسته به نوع مشکل این مدت به 20 الی 30 روز کاری افزایش می‌یابد.

 

ثبت آگهی تأسیس شرکت در روزنامه رسمی

شما موظف هستید که در ابتدای شروع به کار و پس از ثبت شرکت ، آگهی تأسیس شرکت را در روزنامه های رسمی ثبت کنید.انواع مختلفی از این روزنامه ها وجود دارند که به عنوان روزنامه کثیر الانتشار میتوانید آنها را برای انتشار آگهی انتخاب کنید. برخی از روزنامه ها تعرفه مقرون بصرفه ای برای ثبت آگهی درنظر گرفته اند که بعنوان مثال میتوان از روزنامه های اقتصاد مردم ، همکاری ملی ، اقتصاد سرآمد، وطن امروز، هنرمند، پیام زمان، امتیاز و پیک سبز نام برد.

 

استعلام ثبت شرکت

پس از انجام مراحل طی شده و تکمیل همه فرآیند ها ، گام آخر استعلام ثبت شرکت است.یکی از روش های پیگیری و استعلام ثبت شرکت ، مراجعه به نشانی http://ilenc.ssaa.ir می‌باشد که با وارد کردن اطلاعات خواسته شده در فرم اولیه ،میتوانید از روند ثبت شرکت مطلع شوید.

همچنین میتوانید از طریق سامانه ثبت شرکت به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir نیز استعلام مربوطه را مشاهده کنید.

keyboard_arrow_up